دكتر مرتضي خيرآبادي همچنين اعلام كرد : وزارت رفاه مسئول است تا پس از ورود دارو به كشور و توزيع آن يارانه را به شركت پخش كننده بدهد اما در اين بين ابتدا وزارت بهداشت و درمان بايد زمان ورود دارو و نحوه و ميزان واردات دارو به كشور را تعيين كند .
وي اظهار اميدواري كرد : ظرف مدت 10 روز آينده دارو توزيع شده و به محض اين كه كار توزيع دارو به اتمام رسيد شركت دارو پخش هزينه دارو را دريافت مي كند.
با وجود چنين وضعيتي بيماران هموفيلي خيلي هم نمي توانند اميدوار به دريافت دارو در آينده اي نزديك باشند، وزارت بهداشت و درمان كه سال ها انجام چنين مسئوليتي را بر عهده داشت، چندان هم در انجام اين مهم موفق نبوده است، حالا بايد ديد وزارت رفاه و تامين اجتماعي چقدر مي تواند در اين زمينه موفق باشد.
به هر حال تفويض چنين اختياراتي بايد در شرايطي صورت گيرد كه باعث سرگرداني بيماران براي به دست آوردن داروي مورد نيازشان نباشد.
مدير عامل كانون هموفيلي ايران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر مي گويد: بيماران به ستوه آمده اند، وضعيت فاكتور 8 بسيار بحراني است، به راستي دولت براي جلوگيري از معلوليت اين بيماران چه تدبيري انديشيده است؟!
احمد قويدل مي افزايد: تا به حال وزارت بهداشت و درمان عامل سرگرداني بيماران هموفيلي براي تهيه داروي مورد نيازشان بود و حالا اين موضوع به دست وزارت رفاه افتاده است، آن ها هم مدعي هستند بايد مراحل قانوني صورت گيرد تا دارو به دست بيماران برسد.
وي تصريح مي كند: يك بيمار از درد به خود مي پيچد، بيمار ديگري به دليل نبود فاكتور در آستانه معلوليت قرار دارد آن وقت وزارت بهداشت ،كار را به وزارت رفاه پاس مي دهد و وزارت رفاه هم درگير بوروكراسي اداري شده است.
حال سوال اينجاست كه آيا بيماران هموفيلي كه در وضعيت وخيم به سر مي برند مي توانند تا 10 روز ديگر هم طاقت بياورند يا نه؟!
نظر شما